Pagina's

donderdag 22 juni 2017

Zomerzotjes in Eva Mouton ijsjes

Of het vandaag de warmste dag van het jaar wordt? Ik denk het niet, vandaag is maar de aankondiging van een heerlijke zomer (ik negeer nu even heel bewust het weerbericht vanaf volgende week dinsdag). Terwijl veel mensen zitten te puffen en blazen ('nu is het toch wel een beetje erover', 'amaai zo'n hitte',...) kan ik alleen maar genieten. Voor mij mag het gerust zo een hele zomer blijven (en ja voor de tuin en de goede nachtrust mag een nachtje regen er wel een keer tussenkomen ;-))


De kinderen genieten net als ik van dit heerlijke weer. Met af en toe een plonske in t zwembad en een waterijsje ter verkoeling hebben ze de tijd van hun leven. En om dat zomerse gevoel nog wat meer kracht bij te zetten zijn de nieuwste zomerstofjes van Eva Mouton en Bambiblauw helemaal wat je zoekt! De stof is een French Terry van hoge kwaliteit wat hem ideaal maakt om te verwerken voor allerlei projectjes. Te warm denk je zo'n French Terry met deze temperaturen? Nee helemaal niet, de stof bestaat uit 92% katoen waardoor ze heel natuurlijk en goed ademend aanvoelt.


De ijsjes waren onze favoriet en de meisje eisten allebei een stukje van het metertje stof op.
Voor Gitte werd het een heel eenvoudig en los zittend t-shirt. Het soort waar zij zich het meest comfortabel in voelt. Ik nam er eentje uit haar kast dat ondertussen wat kort is geworden en gebruikte dit als patroon. Helemaal haar ding.
Fien wou een kleedje. Ik gebruikte als patroon de popover sundress van Oliver + S. (gratis patroontje). Dit patroon heeft geen voor en achterkant en is ideaal om na het plonsen snel weer over je bikini te trekken of om gewoon in de tuin te spelen.
13 opmerkingen:

 1. Super tof! En merci vh patroon, zo een jurkje zocht ik nog :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. an.neefs@skynet.be27 september 2018 om 07:54

  Wow, Ik ben helemaal weg van het 'eenvoudig' T-shirtje van je grote meid. (En ik heb hier ook nog eens hetzelfde stofje liggen op de koop toe). Jammer genoeg ben ik niet in staat om zelf zo'n patroontje te tekenen. Enig idee waar ik een patroon van zo'n T-shirtje voor mijn 10-jarige meid kan vinden?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Really Awesome Blog Thanks for Sharing...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. This is one of the best experience for me to see this valuable and informative blog. Visit for
  Website Development Company in Delhi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Thank you so much for sharing such an amazing blog. Visit The Corporate Gift for Corporate Diwali Gift and Corporate Gift Supplier in Delhi, India.
  Corporate Diwali Gift

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nice blog, visit Dialwebindia for the best Website Designing Company in Delhi, India.
  Top 5 Website Designing Company in Delhi

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Thanks for this awesome blog. Gribetydetectiveindia provides Best Detective Agency in Jaipur.
  Best Detective Agency in Jaipur

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Awesome blog, thanks for sharing with us. Dial Web India provides best website designing service in delhi and also get SEO Services.
  SEO Service in Delhi

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nice information, visit Sarswati Enterprises for Inspection Conveyor Belt System Manufacturers in Delhi and Cap Elevator Manufacturers in Delhi.
  Cap Elevator Manufacturers in Delhi

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nice blog, thanks for sharing this amazing information, book an amazing Magical Manali Adventure Tour Package & Dalhousie Tour Packages from Delhi.
  Magical Manali Adventure Tour Package

  BeantwoordenVerwijderen