Pagina's

maandag 25 juli 2011

Voor Hazel...

... die onlangs 2 werd! Hip hip hoera!

Ik maakte dit kleedje al eerder voor Celine. Nu ligt er nog eentje half afgewerkt klaar voor Fien. Correctie :  lag er nog eentje half afgewerkt voor Fien! Het is ondertussen klaar maar ik moet de zon nog een keer tegenkomen om het te fotograferen.

Zo slechter weer heeft trouwens ook wel een paar voordelen voor mijn productiviteit moet ik zo zeggen. Gisteren maakte ik immers het halterkleedje van Gitte af, nam ik een rok voor de mama van Mr Belle in, maakte ik een elfen t-shirt met lange mouwen voor Gitte, tekende ik een patroon voor een broek voor Gitte en een broek voor Mr Belle, knipte daar dan ook de stof voor en zette beide broeken helemaal in mekaar! Foto's volgen later nog. Ik had dan ook goei companie, zoals ze dat zeggen...


PS: Ik merkte trouwens dat de volgers hier stilletjes aan aan het stijgen zijn. Jullie zijn ondertussen met 55! En dat terwijl ik al zolang beloof om een give away te doen. Maar die komt! Echt! Ik beloofde het al een keer maar hij komt echt, ik zweer het! En omdat jullie er zolang op moeten wachten moet het iets moois worden ook. En trouwens, ik vind dat echt superleuk hoor al die volgers. Jullie moesten eens weten hoe ik dat apprecieer.

2 opmerkingen:

  1. Mooi kleedje, mooi stofje! En wat een productiviteit...hier gaat het altijd met heel veel tussenpozen vooruit...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtig kleedje, prachtig stofjes en die gele knoopjes maken 't helemaal af!

    BeantwoordenVerwijderen