Pagina's

donderdag 5 mei 2011

Smullen en Rarara.....

Gisteren waagde ik me dus aan een voormiddagje fruitbrochetten en milkshake maken met de kids van Gitte haar klasje. Het was super! Alle 24 aten ze van het fruit alsof het het zoetste snoep ter wereld was!

In haar klasje lagen ook allemaal blauwe zakjes met een kadootje klaar. Voor moederdag natuurlijk. Niet neuzen hoor, zei de Juf, alles is goed ingepakt! Ik was weer supernieuwsgierig als altijd!
Juf leerde hun zelfs een versje om nieuwsgierige mama's af te stoppen: Rarara wat zit er in? Een grote groene krokodil!

Het blauwe zakje met bijbehorend pakje is ondertussen al mee naar huis en Gitte is blijkbaar nog nieuwsgieriger dan ik. Ze had onderweg naar huis al een deel van het inpakpapier losgeprutst en moest absoluut het pakje nu al afgeven... Gelukkig waren er andere dringender dingen zodat haar aandacht (maar ook die van mij) werd afgeleid en nu..... Nu kan ik het zakje nergens meer vinden! Ik verdenk Mr Belle ervan het ergens goed verstopt te hebben. En anders hebben we een probleem.... Ik kijk al uit naar Moederdag!

1 opmerking:

  1. Spannend hè! Onze lukas, die nog geen twee weken naar school gaat, loopt al de hele dag zijn mini-moederdagversje op te zeggen, met gebaren erbij, heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen