Pagina's

zondag 8 mei 2011

Raadsels en hun oplossingen

Wat kan een mens toch nieuwsgierig zijn! Vooral als ik het ben!
Maar vandaag mocht ik het dan eindelijk weten! Ze hadden de kadootjes goed verstopt (maar vooral, ik was niet op speurtocht geweest...) maar wel een paar hints gegeven.

Gitte zei : het is blauw en mooi voor jouw juweeltjes (Mlle Belle denkt dan aan een juwelenkistje)
Op de rekeninguittreksels vind ik een betaling terug in 1 van mijn favoriete Leuvense winkels op een dag dat ik er niet eens ben geweest... Strange nietwaar? Hebben ze die aankopen van maandag dan dubbel afgehouden? Of mss heeft Mr Belle wel dat kleedje dat ik toch maar liet hangen gaan halen?

Allemaal raadsels dus en vandaag mocht ik het weten. Gitte had in de klas een prachtig juwelenkistje gemaakt en een leuk versje geleerd (op de melodie van 'Heb je even voor mij', merci Juf ik zit er al de hele dag mee in mijn hoofd ;-)).
Fien knutselde bij Omi een hartje op een stokje, of beter gezegd, Fien kleurde en kribbelde wat en Omi knipte en knutselde.


En Mr Belle kocht een pakje dat Fien mocht afgeven. Ik kreeg dat mooie 'rode-paddestoel-met-witte-stipjes vestje dat ik liet hangen wegens toch wel redelijk duur.... Joepie!


 
Mlle Belle blij en de rest ook! In de namiddag liep Gitte nog mee in een loopwedstrijd maar daar vertel ik jullie later meer over. Nu nog even nagenieten van het weekend want morgen is t weer werken...

4 opmerkingen:

  1. Leuk! En een pracht van een vestje...waar bevindt zich die favoriete leuvense winkel?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is een trui om jaloers op te zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @ Elisanna : Ik ga nog graag een keer langs bij Tuti e Due op de Bondgenotenlaan. Ze hebben daar zo een mooie spulletjes. Het truitje komt van de Fragile-collectie.

    BeantwoordenVerwijderen