Pagina's

woensdag 11 april 2012

En toen werd er nog eens een kindeke geboren... :-)

Ja hoor, de ooievaar passeerde bij de meter van Fien! En eindelijk bracht hij een meisje mee (na 3 jongens moest dat nu toch wel een keer kunnen, niet?) Een flinke dochter met de naam Mila!


Dus werd er hier een klein pakketje gemaakt voor het eerste babybezoekje en dat het roos mocht zijn en kleurig dat hoef ik u waarschijnlijk ook niet te vertellen. De foto's zijn maar snel snel gemaakt dus let niet op de rommel op de achtergrond!


Ik fabriceerde een roze-rode olifanten-t-shirtje (patroon Ottobre 3/2011 nummerke 12 dacht ik). De tricot kocht ik vorig jaar bij Miss Tiggr en de boordstof (die trouwens heel mooi is) komt van bij Vermiljoen.
Verder rolde er nog een mutske (want ocharme dat dutske, 't is nu weer zo fris) onder de overlock uit. De stof hiervoor kocht ik bij Dawanda en ik maakte er voor Gitte al een keer een Heidi en Finn Cowl neck jumper in (die ik vergat te bloggen :-), maar kijk maar nekeer bij Iene Miene zij maakte er al een hele resem van).
Het broekje is gemaakt uit nicky velours vanop het stoffenspektakel, afgewerkt met boordstof van Pauli. Het patroon van dit broekje komt vanuit een Knippie maar vraag me niet meer dewelke want dat kan ik je niet meer vertellen.
En dan was er nog een vlaggenlijn. Vlaggenlijnen dat was iets dat ik voor dit evenement nog nooit had gemaakt (wegens geen tijd, geen gelegenheid, geen goesting?) maar nu was ik zo in to de vlaggenlijnen dat ik besloot er eentje voor de kamer van een lief klein meisje te maken.
En eerlijk waar, ik keek er bij mijn eerste vlaggenlijn een beetje tegenop. Dat leek me zo een prutswerk om die biais helemaal in orde te krijgen, maar nu ( kweetniethoeveel stuks later) vind ik dat eigenlijk best wel heel plezierig om te maken. Snel klaar en instant resultaat.
De vlagjes hebben langs de ene kant een groene bloemetjesstof (van Koekepeertje en u zag die eerder bij mij opduiken toen ik dit fabriceerde) en langs de andere kant paars met roze bollekes van op het stoffenspektakel. Ik flockte met roze flockfolie ook nog haar naam erop.


Ook de grote broer mocht niet worden vergeten en die kreeg dan ook een leuk boek over een klein jongentje dat een zusje krijgt....

En oh ja, u vergeet toch niet mee te gokken voor een mooie reversible? Neem snel nog even hier een kijkje en waag je kans!

Tot op Van Katoen?

4 opmerkingen: