Pagina's

zondag 3 juli 2011

Voor Min

Jippie! De eerste sToffe baby is een feit! En dat was een reden om achter mijn naaimachine/overlock te kruipen en een paar frutsels in mekaar te steken.

Speciaal voor Min rolden er een sponsen broeksken, een uiltjes t-shirt en een sponsen kleedje vanonder de machine. Het broekje is een patroontje uit een Knippie, het t-shirt een patroontje van de Ottobre van april 2011 en het kleedje is een patroontje dat ik zelf tekende. Hopelijk heeft ze er veel plezier van!

Samen met Nele van Missy N, gingen we dan op pad om alles aan die kleine spruit te bezorgen. Het werd een supergezellig dagje met zon en regen en een tent op 1,2,3, maar vooral met veel kinderplezier, nieuwe vriendinnekes en een superschattige Min!

8 opmerkingen:

 1. Moooooi! Dat sponze kleedje =instant love.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat mooi en schattig en ook een beetje stoer! Ik hou zooooooooooooooo van badstof kleertjes......

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Allemaal stuk voor stuk heel mooi! Min wordt nogal verwend.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een sponsen biaiske aan dat jurkje? Lijkt me een hele uitdaging, maar 't ziet er prachtig uit! Ik moet dringend aan de slag met mijn spons als ik al dit moois zie.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey Kim,
  Super zalig die kleedjes... ik ben ze net ook op mijn blog aan het zetten!! Met dikke reclame voor jullie blogs!!! Moet zeker nog is overgedaan worden die date!!***

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Héél mooi! Die sponsen biais steekt ook mijn ogen uit! Ga ik ook eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh my god... die uiltjes T-shirt is GE-WEL-DIG!

  BeantwoordenVerwijderen