Pagina's

woensdag 11 mei 2011

Goei benen!

Ik ben absoluut niet sportief. Ik doe wel veel sport. Ik doe de 100m sprint (lees: achter de kinderen aan lopen), gewichtheffen (lees: met boodschappen en kinderen sleuren), hordelopen (lees: hindernissenparcours tussen het speelgoed), zwemmen (lees: de badkamer opruimen nadat de kids in bad zijn geweest), veldrijden/lopen (lees: kids op school gaan halen met de fietskar verloopt niet altijd mooi op het wegje) en nog veel andere sporten. Maar ik ben absoluut niet sportief.

Mijn dochters daarentegen zijn motorisch heel sterk. Ze konden allebei al vroeg stappen en overal opklimmen. Gitte is ook wel wat atletisch gebouwd (af en toe mag een moeder nekeer stoeffen over haar kinderen hè!).

Zondag was t dus een scholenveldloopwedstrijd bij ons in t dorp. En omdat er nog kindjes van haar klas meededen, liep Gitte ook mee. We hadden absoluut geen verwachtingen en zouden al blij zijn als ze het parcours gewoon uitliep.

Maar ze deed het uitstekend! Al snel nam ze de leiding en de laatste helft liep ze helemaal alleen op kop tot.... Ze struikelde en de grond op ging! En toch nog 2de gefinished, ondanks de valpartij. Mr en Mlle Belle natuurlijk superfier! Haar allereerste medaille.... En Gitte... Die glunderde en genoot!


Even de andere deelnemers monsteren....

Klaar? Start!

Go go go!


Op het podium!

Genieten!
PS: Het kleedje dat ze hier draagt heeft inspirerend gewerkt. Het resultaat laat ik jullie morgen zien!

2 opmerkingen: